De start van allergierecensie.nl

Waarom is allergierecensie.nl gestart? Er zijn zoveel allergieën, er zijn zoveel restaurants en er zijn zoveel ervaringen. Hoe mooi is het als je dat kunt bundelen en elkaar kunt helpen aan een allergievriendelijk restaurant. Helaas weet niet elk restaurant voldoende van een allergie en/of een intolerantie. Om uit eten te gaan met een allergie en/of […]

Waarom is allergierecensie.nl gestart?

Er zijn zoveel allergieën, er zijn zoveel restaurants en er zijn zoveel ervaringen. Hoe mooi is het als je dat kunt bundelen en elkaar kunt helpen aan een allergievriendelijk restaurant.

Helaas weet niet elk restaurant voldoende van een allergie en/of een intolerantie. Om uit eten te gaan met een allergie en/of een intolerantie is niet makkelijk. Thuis heb je de touwtjes in handen en weet je wat je eet en drinkt. Om de controle uit handen te geven en in een restaurant te gaan eten moet je vertrouwen hebben in de bediening en de kok.

Het maakt het makkelijker als je weet dat een restaurant ervaring heeft met een (bepaalde) allergie.

Daarom bestaat er nu allergierecensie.nl. Door alle ervaringen te bundelen kunnen we het makkelijker maken om uit eten te gaan.

Waar ben je in geïnteresseerd? Ontdek de leukste allergievriendelijke restaurants