Het verhaal van Janneke van Klein Geluk ontbijt en lunch

Een horeca waar je ook met een glutenvrije, lactosevrije en vegan leefstijl onbezorgd kunt ontbijten en lunchen. Een mooi concept, dat onverwacht tijdens een weekendje weg in Eindhoven, mijn missie werd.

Gluten-, lactosevrij en vegan
ontbijt & lunch in Heemskerk

 

Klein Geluk ontbijt en lunch

Twee jaar geleden kwam ik na het thuis bakken van taarten op het idee om een eigen ontbijt en lunchcafé te gaan openen tijdens een weekendje weg. Tijdens het thuis bakken kreeg ik ook vaak de vraag of ik ook glutenvrije en lactosevrije taarten kon maken. Zelf heb ik geen allergieën en intoleranties, en was daar dus niet bewust mee bezig. Ik ben me erin gaan verdiepen en gaan proberen.

“De plek voor iedereen die wil eten met een goed gevoel”.

De verhalen van de mensen die iedere dag de zoektocht weer moeten aangaan om te voorkomen ziek te worden hebben me erg aangegrepen. Even buiten de deur eten is er niet bij. Ik wil daar verandering in brengen. Bij ons zijn alle dranken en gerechten op de kaart glutenvrij en vegan! 💪🏻
Men kan dus onbezorgd komen genieten. Taartjes, toast, hamburger of ander lekkers het kan allemaal.

 

Klein geluk ontbijt en lunch
Maerten van Heemskerckstraat 25A
1961 EB Heemskerk
Noord-Holland

Te volgen op Facebook en Instagram.
De menukaart vind je hier.

Heb je bij Klein Geluk gegeten en wil je je ervaring delen met andere mensen?
Je kunt hier een recensie achterlaten voor dit restaurant. 

Klein Geluk ontbijt en lunch

Waar ben je in geïnteresseerd? Ontdek de leukste allergievriendelijke restaurants