Kip & Ei Dubbel-Op Almere

Bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op de Kemphaan kun je genieten met al je zintuigen. Kijken naar kleuren, ruiken van het aroma en het proeven van de smaken.

Ons pannenkoekmeel is gluten en lactose vrij en bestaat uit Teffmeel, rijstebloem en maiszetmeel en aardappelzetmeel. Teffmeel is een volkoren glutenvrij meel dat rijk is aan vezels, mineralen en vitaminen.

Maar ook zijn de meeste kip producten glutenvrij, zoals de kipkluifjes, kippenpoten, maar ook de heerlijke gepaneerde kipschnitzel is glutenvrij. Onze menukaart geeft aan wanneer een product niet glutenvrij is.

Onze Broodjes AAP zijn biologische lactose vrije broodjes van Carl Siegert. Natuurlijk hebben we ook glutenvrij brood, zelfs is er brood zonder noten, ei, lactose en melk ingrediënten. Bij deze broodjes moet er wel extra aangegeven worden dat het om een intolerantie/allergie gaat

Wij hebben het certificaat Lekker Glutenvrij 2019. We zijn aangesloten bij de Horeca Alliantie van de Coeliakie vereniging!

Hier vind je een overzicht met allergenen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *