Vegan en glutenvrij in de Bed & Breakfast van Samantha en Zoran

Een 100% vegan en glutenvrije Bed & Breakfast

Mostarlic Vegan and Gluten free B&B

Voor een zorgeloze vakantie

Samantha en Zoran Mostarlic zijn in 2009 vanuit Dordrecht naar een landelijk gelegen dorpje in de Franse Ardennen vertrokken waar zij samen hun compleet vegan en glutenvrije B&B van de grond af hebben opgebouwd.

Na 10 jaar een bakkerij te hebben gehad, waarbij Samantha door haar eigen intoleranties en veranderde levensvisie de bakkerij heeft veranderd in de eerste compleet vegan en glutenvrije bakkerij in Europa, was het in 2015 tijd voor een nieuw hoofdstuk. Het voltijd bakken voor gerenommeerde hotels zoals Marriott, Hilton en Hotel New York, Brussels Airways en delicatessenwinkels en restaurants in heel Nederland en België was niet meer wat ze voor ogen had en was het tijd voor een drastische verandering.

De voormalig bakkerij is omgebouwd tot een knusse gîte met omheinde tuin waar honden welkom zijn. In de B&B bieden zij nu 4 ruime kamers aan, elk met en-suite badkamer met een heerlijke regendouche, wastafel en toilet. In de gemeenschappelijke ruimte is een gezellige zithoek met kleine bibliotheek in meerdere talen en een kast vol met spelletjes.

‘Waar mogelijk houden we ook rekening met andere intoleranties’

In de tuin is het heerlijk toeven tussen de rozen en lavendel, genietend van een drankje en huisgemaakt glutenvrij en vegan gebak, lunch of een overheerlijk driegangen diner waarbij we, waar mogelijk, ook rekening houden met andere intoleranties!

Binnen 300 meter ben je het dorp uit en kun je genieten van de prachtige omgeving. Je kunt uren lang wandelen zonder iemand tegen te komen of met één van de vele uitgestippelde fietsroutes heerlijk toeren met een (gehuurde) fiets. Natuurlijk kun je in Reims een champagne huis bezoeken maar ook de lokale wijnproducent die volgens de Champagne methode een overheerlijke aalbessenwijn maakt.

Op zaterdagen kun je op afspraak Bungee jumpen en gezien de rijke historie van deze regio zijn er prachtige steden en slagvelden te bezoeken!

Boven alles… staat Mostarlic Vegan and Gluten free B&B garant voor een zorgeloze vakantie!

Volg ons op https://facebook.com/mostarlicbandb
https://www.instagram.com/mostarlic_bandb/
Of boek een heerlijk zorgeloze vakantie via www.mostarlic.com

Waar ben je in geïnteresseerd? Ontdek de leukste allergievriendelijke restaurants